Personlig träning med César / Professor Anúm

Tillsammans når vi dina träningsmål!

Hälsa och välmående i livet är ovärderligt. Att hjälpa människor i sin träning och att nå sina träningsmål, och samtidigt må bättre på vägen, är något som verkligen motiverar mig. Utefter dina förutsättningar och mål, tar jag fram ett träningsprogram som är anpassat just för dig.

Privatlektioner i capoeira

Vill du förbättra din teknik och ditt spel? Kanske även din fysik för att kunna utföra rörelser dit du inte riktigt når idag? Tillsammans tar vi fram vilka mål du har, och sedan övningar och pass för att nå dessa. Möjligheterna till anpassningar är oändliga. Kan du bara träna lite hemma på kvällarna? Då löser vi det. Vi tar fram övningar som du behöver och kommer att utvecklas av.

Personlig träning

Jag har tränat sedan jag var 10 år och min erfarenhet inom träning och fitness är lång. Jag erbjuder inte bara privatlektioner i capoeira, utan också inom allmän träning. Vill du förbättra din fysik? Träna för ett specifikt mål eller tävling? Eller kanske bara få en bättre hälsa? Utefter dina förutsättningar och mål, tar jag fram ett träningsprogram som är anpassat för just dig.

Priser

1 gång (1 h) - 750 kr
5 gånger - 3 500 kr
10 gånger - 6 000 kr